Φίγκο: «Μια από τις τελευταίες ευκαιρίες του Μέσι να πάρει το Μουντιάλ»

Οι προσδοκίες του Λουίς Φίγκο για τον Μέσι.

Φίγκο: «Μια από τις τελευταίες ευκαιρίες του Μέσι να πάρει το Μουντιάλ»

Ο πρώην πορτογάλος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο Μουντιάλ τονίζοντας ότι αυτή θα είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες του Μέσι προκειμένου να κατακτήσει το πλέον βαρύτιμο τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή του.

Ο Λουίς Φίγκο περιμένει από τον Λιονέλ Μέσι να «προσπαθήσει σκληρότερα» για να φέρει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Αργεντινή, ενώ εκτιμάει πως αυτή θα είναι «μια από τις τελευταίες ευκαιρίες» που έχει ο άσος της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να κατακτήσει ένα Μουντιάλ.

«Νομίζω ότι είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες που έχει για να σηκώσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στην καριέρα του. Γι' αυτόν τον λόγο πιστεύω ότι θα προσπαθήσει σκληρότερα, πιο συγκροτημένα και υπό διαφορετικό πρίσμα να επιτύχει τους στόχους που έχει η Αργεντινή στη συγκεκριμένη διοργάνωση» είπε ο παλαίμαχος Πορτογάλος διεθνής. Και κατέληξε: «Πιστεύω ότι θα μπορέσει επί ρωσικού εδάφους να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση, ώστε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να προσφέρει στους οπαδούς της Αργεντινής το καλύτερο που μπορεί να κάνει».

Ο Μέσι, ο οποίος είναι γεννημένος στις 24 Ιουνίου 1987, σημείωσε 34 γκολ σε 36 εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε τη σεζόν 2017-18 το τρόπαιο στην La Liga, ενώ έφτασε και στην κατάκτηση του Copa del Rey.