Μουντιάλ 2018: Το παράπονο του Κεϊρόζ: Κανείς δεν παίζει φιλικό με το Ιραν

Ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ αναφέρθηκε στη ματαίωση των φιλικών αναμετρήσεων με την Ελλάδα και το Κόσοβο ενόψει του Μουντιάλ. 

Μουντιάλ 2018: Το παράπονο του Κεϊρόζ: Κανείς δεν παίζει φιλικό με το Ιραν

Το Ιράν θα αναμετρηθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας κόντρα στην Πορτογαλία, στην Ισπανία και στο Μαρόκο στον Β' όμιλο. Αυτές τις μέρες η ομάδα του Κεϊρόζ βρίσκεται στην Τουρκία για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το φιλικό μεταξύ Ιράν και Ελλάδας ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 2/6 αλλά ματαιώθηκε λόγω της ομηρίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, γεγονός που πυροδότησε κόντρα μεταξύ της ΕΠΟ και της Π.Ο. του Ιράν. Ματαιώθηκε επίσης φιλικός αγώνας που είχε κλειστεί με το Κόσοβο.

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής του Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ, σχολίασε:

"Οι επικριτές μας μιλούν πολύ, αλλά είναι κρίμα που κανείς δεν θέλει να παίξει φιλικό μαζί μας. Το Ιράν έχει πολιτικά προβλήματα".

Το Ιράν έχει δώσει μόνο δύο φιλικά μέχρι στιγμής, αυτά κόντρα στο Τουρκμενιστάν και στη δεύτερη ομάδα της Τουρκίας. Αναμένεται να δώσει και τρίτο φιλικό κόντρα στην Λιθουανία στις 8 Ιουνίου το οποίο θα είναι και το τελευταίο πριν την έναρξη του Μουντιάλ.