Φιλικό με απόντα τον... μπαμπά Έρικσεν

Δεν θα συμμετάσχει στο αποψινό φιλικό της Δανίας με τη Σουήδια ο Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς περιμένει με τη σύντροφό του την γέννηση του παιδιού του.

Φιλικό με απόντα τον... μπαμπά Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν θα είναι στη διάθεση του Άγκε Χαρέιντε για το αποψινό (2/6) φιλικό με τη Σουηδία. Όπως αποκάλυψε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Στοκχόλμη, ο σταρ της Δανίας θα γινόταν μπαμπάς: «Το παιδί επρόκειτο να γεννηθεί χθες κι έμεινε στην Οντένσε. Θα μας συναντήσει την Τρίτη, εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο».

Μετά το τεστ με τη Σουηδία, οι Δανοί θα αντιμετωπίσουν το Μεξικό στις 9/6 σε μια πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα του στο Μουντιάλ της Ρωσίας κόντρα στο Περού 16/6.

Από τους Σουηδούς, θα απουσιάσει αντίστοιχα ο στράικερ Τζον Γκουιντέτι εξαιτίας του τραυματισμού του στον αστράγαλο. Η ομάδα του Γιάνε Άντερσον θα δώσει το τελευταίο της φιλικό πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στο Περού, ενώ θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ στον 6ο όμιλο, κόντρα σε Νότια Κορέα, Μεξικό και Γερμανία.