«Θύρα 7»: «Αν ο τελικός γίνει στη Ριζούπολη, θα ακολουθήσουμε κατά χιλιάδες ως την πόρτα»

Ανακοίνωση εξέδωσε η «Θύρα 7» για τις σκέψεις της ΕΠΟ να ορίσει τη Ριζούπολη ως έδρα του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

«Θύρα 7»: «Αν ο τελικός γίνει στη Ριζούπολη, θα ακολουθήσουμε κατά χιλιάδες ως την πόρτα»

Ανακοίνωση εξέδωσε η «Θύρα 7», με αφορμή όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την πρόθεση της ΕΠΟ να ορίσει τη Ριζούπολη ως έδρα του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Προς Ριζούπολη ο τελικός Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Αναλυτικά οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού αναφέρουν:

«Δεν έχουμε σταματήσει να γελάμε μετά την τελευταία ανακοίνωση της Φλορίτζιναλ περί ήθους, κάλου και κάκου. Να λοιπόν που πάτε να επιβεβαιώσετε την ηθική σας ακόμα μια φορά! Μετά το μαγείρεμα του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον φίλο σας, τον Κοντονή, με τις συνεχείς παρατάσεις και τον πόλεμο εναντίον του Ολυμπιακού, πάτε πάλι με ύπουλο και άνανδρο τρόπο να κατακτήσετε το Κύπελλο Ελλάδος.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι οι υπάλληλοι Μελισσανίδη και Σαββίδη που διοικούν την ΕΠΟ αποφασίζουν να γίνει ο τελικός στη Ριζούπολη, 100 μέτρα από το γήπεδο της ΑΕΚ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ενημερώνουμε ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ, ΑΥΓΕΝΑΚΗΔΕΣ, ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΔΕΣ και όλους τους ΑΛΛΟΥΣ ότι ΑΝ ο τελικός γίνει στη ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΑΔΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

Και όποιος θέλει θα μάθει γιατί η Ριζούπολη έμεινε στην Ιστορία».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας