Ο Φορτούνης για τη φάση που φωνάζει ο ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν πρωταγωνιστής στη φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ και δίνει την εξήγηση του για το τι συνέβη εκείνη τη στιγμή.

Ο Φορτούνης για τη φάση που φωνάζει ο ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Φορτούνης δεν ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά από τη στιγμή που του ζήτησε ο προπονητής να μπει στο γήπεδο το έκανε με τον καλύτερο τρόπο και συνέβαλε και αυτός τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του Πειραιά να πάρει τη νίκη.

Η φάση που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ ότι ο Φορτούνης μπήκε μόνος του στο γήπεδο πριν από το 2-0 (vid)

«Απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο που μας περίμενε στο μισό γήπεδο. Δυσκολευτήκαμε στην αρχή μέχρι να βρούμε τα πατήματα μας. Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και ελπίζω να κερδίσουμε και τον τελικό», ανέφερε αρχικά ο Φορτούνης.

Συνεχίζοντας ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε: «Είμαστε πολύ καλή ομάδα, είμαστε μέσα σε όλους τους στοχους. Θέλουμε να προχωρήσουμε και στην Ευρώπη. Δείχνουμε ότι δεν μας έχει επηρεάσει κάτι. Χαιρόμαστε να παίζουμε ποδόσφαιρο γιατί βγάζουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις».

Όσον αφορά στη δική του εμφάνιση ο Έλληνας άσος είπε: «Πέρασα μία δύσκολη περίοδο. Βρίσκω τα πατήματα μου. Το μόνο που χρειάζομαι είναι να παίρνω παιχνίδια και όποτε μου ζητηθεί είμαι έτοιμος να παίζω».

Ο «Φόρτου» αναφέρθηκε και στην επίμαχη φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ και είπε: «Τη μπάλα την είχε το στόπερ μας λέει ο διαιτητής «μπείτε μέσα». Εκείνη τη στιγμή έγινε η πάσα, το βλέπω εγώ και κλέβω τη μπάλα».