Φερέιρα: «Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο Αμπέλ Φερέιρα στάθηκε στην αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού που ήταν καθοριστική στο παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης» για να μείνει ο ΠΑΟΚ εκτός Κυπέλλου.

Φερέιρα: «Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την τρίτη του φετινή ήττα από τον Ολυμπιακό και έμεινε εκτός Κυπέλλου. Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το τέλος του ημιτελικού με τους Πειραιώτες μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και παραδέχτηκε πως οι αντίπαλοι του διαθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο.

«Θέλω να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια γιατί στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το ρυθμό, μπλοκάραμε επιθετικά τον αντίπαλο μας και είχαμε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Ξέραμε ότι όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα είχε μεγάλο πλεονέκτημα να προκριθεί, αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς αυτοί», είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε στην ίδια λογική. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα που προσπαθεί με σέντρες από τους εξωτερικούς διαδρόμους και το κατάφερε αυτό. Εμείς έπρεπε να ρισκάρουμε και είχαμε μία ευκαιρία με τον Βαρέλα που θα μπορούσε να σκοράρει και να μας βάλει μπροστά για τον τελικό. Είναι λογικό όταν ρισκάρεις και προσπαθείς να επιτεθείς ο αντίπαλος να βρει χώρους και να σημειώσει κι άλλο γκολ».

Στάθηκε, ωστόσο στην αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού λέγοντας: «Αν έπρεπε να χαρακτηρίσουμε αυτό το παιχνίδι θα λέγαμε τη λέξη αποτελεσματικότητα και με ένα λάθος που δεν ήταν στα χέρια μας. Όταν εγώ κάνω κάποιο λάθος είμαι ο πρώτος που το παραδέχομαι και ζητάω συγγνώμη. Αν θεωρεί κάποιος ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη να το κάνει αλλιώς να συνεχίσει τη ζωή του. Εμείς πρέπει να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι στους παράγοντες που ελέγχουμε, αλλά σε αυτά που δεν μπορούμε να ελέγξουμε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».