Μαρτίνς: «Περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν πανευτυχής για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μαρτίνς: «Περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας»

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας ο Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να οδηγήσει τον Ολυμπιακό και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από αυτόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με όσα έχει πετύχει η ομάδα του.

«Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του προηγούμενο προπονητή του Ολυμπιακού Νίκου Αλέφαντου. Ξέρω ότι περνάνε δύσκολες στιγμές», ανέφερε αρχικά ο κόουτς.

Στη συνέχεια ο 49χρονος τεχνικός αφιέρωσε τη νίκη σε οπαδούς και οικογένειες ποδοσφαιριστών, ενώ δήλωσε χαρούμενος με όσα έχει πετύχει η ομάδα του: «Επίσης αφιερώνω τη νίκη στους οπαδούς μας που παρόλο δεν είναι μαζί μας ξέρουμε ότι είναι μαζί μας με κάποιο τρόπο και στις οικογένειες των αθλητών που λείπουν συνεχώς με ταξίδια. Εκφράζω επίσης την περηφάνια που είμαι μέλος αυτής της ομάδας με τρομερό χαρακτήρα και προσωπικότητα. Ανεξάρτητα από το τι γίνεται εκτός αγωνιστικού χώρου είναι η ομάδα που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και παίρνει τα αποτελέσματα. Και καθώς περνάει η χρονιά είμαι πολύ ικανοποιημένος που πετυχαίνουμε τους στόχους μας».

Στη συνέχεια ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στο μικρό χρονικό διάστημα που είχε για να προετοιμάσει το ματς. «Καθώς γνωρίζουμε όλοι είχαμε λιγότερο από 24 ώρες να προετοιμάσουμε το παιχνίδι. Ο αντίπαλος προσπάθησε να μας εκπλήξει και να μας πιέσει. Ήμασταν η ομάδα που κυνηγούσαμε το γκολ και προσπαθήσαμε να επιβληθούμε. Κυνηγούσαμε το γκολ μέχρι που αυτό ήρθε. Παρόλο που υπήρξαν διακοπές μέσα στο παιχνίδι δεν ήταν εύκολο να αναπτύξουμε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο. Παρόλα αυτά καταφέραμε να επιβληθούμε του αντιπάλου μας».

Κλείνοντας ο Πορτογάλος τεχνικός ευχήθηκε ο τελικός να γίνει παρουσία κόσμου: «Θέλουμε να ελπίζουμε να είναι ένας όμορφος τελικός παρουσία του κόσμου και να δώσουμε στη διοργάνωση την αίγλη που της αξίζει. Ελπίζουμε να αποκτήσει και αυτή η διοργάνωση διαφορετική αξία».