Στοχ: «Απολογούμαι στην ομάδα και στον προπονητή – Ό,τι έγινε, έγινε» (vid)

Ο Μίροσλαβ Στοχ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αυριανό (24/6, 21.30) αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Σλοβάκος ακραίος επιθετικός ζήτησε συγνώμη και μέσα από την κάμερα του PAOK TV για το ξέσπασμα που είχε κατά του Αμπέλ Φερέιρα.   

Στοχ: «Απολογούμαι στην ομάδα και στον προπονητή – Ό,τι έγινε, έγινε» (vid)

Ο Μίροσλαβ Στοχ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αυριανό (24/6, 21.30) αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Σλοβάκος ακραίος επιθετικός ζήτησε συγνώμη και μέσα από την κάμερα του PAOK TV για το ξέσπασμα που είχε κατά του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Στοχ τοποθετήθηκε στην κάμερα του PAOK TV, για όλα αυτά που έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ στην συνέχεια τόνισε πως «θα πάμε να τα δώσουμε όλα απέναντι στον Ολυμπιακό για να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου».

Ο ακραίος επιθετικός του ΠΑΟΚ είπε

«Πρώτα από όλα πρέπει να απολογηθώ στην ομάδα και στον προπονητή. Αυτό που έκανα δεν ήταν καλό αλλά όλοι ξέρουν την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, η οποία είναι πραγματικά πολύ δύσκολη.

Με κατέκλυσαν πολλά συναισθήματα, σκέψεις. Μάλλον, όμως, δεν ήταν η καλύτερη απόφαση να εκφραστώ έτσι. Ζητώ ξανά συγγνώμη για αυτό και ελπίζω να μην δημιούργησα μεγάλο πρόβλημα πριν από ένα μεγάλο παιχνίδι.

ΠΑΟΚ: Στην αποστολή Πέλκας, Βιεϊρίνια – Στην Αθήνα και ο Κρέσπο

Ό,τι έγινε, έγινε. Ελπίζω να προχωρήσουμε παρακάτω και να πάμε στον τελικό. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα απέναντι στον Ολυμπιακό για να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου».