Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς σφυρίζει το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ!

Ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους διαιτητές έρχεται στη χώρα μας για να σφυρίξει το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Τη ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα διευθύνει ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς.

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς σφυρίζει το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ!

Ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους διαιτητές έρχεται στη χώρα μας για να σφυρίξει στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Τη ρεβάνς θα διευθύνει ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς.

Δύο από τις καλύτερες ευρωπαϊκές σφυρίχτρες έρχονται για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας φέρνει δύο Ολλανδούς από την Elite κατηγορία της UEFA.

Ο πολύπειρος Μπιορν Κάιπερς θα είναι ο διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ την Τετάρτη (24/6) το βράδυ (9.30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με βοηθούς τους Σάντερ φαν Ρέκελ, Έρβιν Ζέινστρα, τέταρτο τον Τάσο Παπαπέτρου και στο VAR τους Πολ φαν Μπέκελ (Ολλανδός), Ιορδάνη Απτόσογλου.

Φέτος ο Κάιπερς διηύθυνε στην Ευρώπη τις αναμετρήσεις Μπενφίκα - Σαχτάρ 3-3 (Γιουρόπα Λιγκ), Ίντερ - Μπαρτσελόνα 2-2, Ερυθρός Αστέρας - Μπάγερν Μονάχου 0-6, Λιόν - Μπενφίκα 3-1 και Σλάβια Πράγας - Ντόρτμουντ 0-2 (Τσάμπιονς Λιγκ).

Στο παρελθόν είχε βρεθεί στους αγώνες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός 3-0, Σάλκε - Ολυμπιακός 1-0 και ΠΑΟΚ - Σάλκε 2-3.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Τετάρτης (24/6, 19:00) ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ ορίστηκε να σφυρίξει ο Ντάνι Μακέλι, με βοηθούς τους Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέγκστα. Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ορίστηκε τέταρτος, με τον επίσης Ολλανδό Γιόακιμ Κάμφιους στο VAR και AVAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά.

Ο Μακέλι από την πλευρά του βρέθηκε φέτος στους αγώνες Λίβερπουλ - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-3, Σάλτσμπουργκ - Λίβερπουλ 0-2, Ντόρτμουντ - Ίντερ 3-2, Ολυμπιακός - Μπάγερν 2-3, Ατλέτικο - Γιουβέντους 2-2 και Γιουνγκ Μπόις - Ερυθρός Αστέρας 2-2.

Παλαιότερα είχε σφυρίξει τα παιχνίδια Ριέκα - Ολυμπιακός 0-1, Ολυμπιακός - Μπεσίκτας 1-1, Ολυμπιακός - Ντνίπρο 2-2, Μίντιλαντ - Παναθηναϊκός 1-2 και Αστέρας Τρίπολης - Παρτιζάν Βελιγραδίου 2-0.