ΠΑΟΚ: Αμφίβολοι με Ολυμπιακό για τον ημιτελικό Κυπέλλου οι Βιεϊρίνια και Πέλκας

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας. Ξεκαθαρίζει τη Δευτέρα (22/6) αν θα παίξουν στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ: Αμφίβολοι με Ολυμπιακό για τον ημιτελικό Κυπέλλου οι Βιεϊρίνια και Πέλκας

Την προετοιμασία τους για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης (24/6-21:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης», ξεκίνησαν στον ΠΑΟΚ με τους Βιεϊρίνια και Πέλκα, να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα και η κατάστασή τους να ξεκαθαρίζει στην προπόνηση της Δευτέρας (22/6).

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ανήκει πλέον στο παρελθόν και το ενδιαφέρον του αγωνιστικού τμήματος του Δικεφάλου στρέφεται στον επαναληπτικό ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (24.06) τους Ερυθρόλευκους στο Στάδιο Καραϊσκάκη με μοναδικό στόχο να υπερασπιστεί το υπέρ του 3-2 από το πρώτο παιχνίδι και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής (21.06) λίγες ώρες μετά τη μάχη κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε αποφόρτιση για όσους βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στους Κρητικούς, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Οι Δημήτρης Πέλκας και Αντελίνο Βιεϊρίνια συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.

Τη Δευτέρα (22.06) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία».