Κύπελλο Ελλάδας: Εισήγηση για τις ημερομηνίες των επαναληπτικών Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Άρης – ΑΕΚ

Τι γίνεται με τους επαναληπτικούς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκκρεμούν οι ρεβάνς ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ και ΆρηςΑΕΚ.

Κύπελλο Ελλάδας: Εισήγηση για τις ημερομηνίες των επαναληπτικών Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Άρης – ΑΕΚ

Στις 24 Ιουνίου είναι πιθανό να διεξαχθούν οι επαναληπτικοί της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκκρεμούν οι ρεβάνς Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Άρης – ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ εισηγείται τη διεξαγωγή των επαναληπτικών ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στις 24 Ιουνίου.

Το Σαββατοκύριακο θα έχουμε σέντρα στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εκκρεμεί το Κύπελλο Ελλάδας και οι επαναληπτικοί της ημιτελικής φάσης, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Άρης – ΑΕΚ.

Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο το πότε θα διεξαχθούν οι ρεβάνς και θα αποφασίσει οριστικά κι επισήμως σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Κυπέλλου της Ομοσπονδίας, «κατόπιν συνεργασίας με το συνδρομητικό κανάλι COSMOTE TV εισηγείται στη συνεδρίαση της ΕΕ της 5/6/20 όπως η 2η αγωνιστική της 8ης φάσης (ημιτελικά) που εκκρεμεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020», όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στη σχετική εισήγηση.

Για να οριστικοποιηθεί βέβαια η ημερομηνία των επαναληπτικών, θα πρέπει να πει το ναι και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως στα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης, ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 3-2 τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ με 2-1 τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο.