Τι έγραψε ο Μπορμπαλάν στο φύλλο αγώνα

Τα πάντα από την έκθεση της αστυνομίας θα κριθούν, αφού ο Ισπανός ρέφερι δεν είδε τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ.

Τι έγραψε ο Μπορμπαλάν στο φύλλο αγώνα

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας σημαδεύτηκε από επεισόδια που έγιναν τόσο εκτός όσο και εντός του Ολυμπιακού Σταδίου. Τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να επιφέρουν τιμωρίες για τις δύο ομάδες, ενώ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης, Νταβίδ Μπορμπαλάν. Ο Ισπανός διαιτητής, οι βοηθοί του και ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν είδαν τίποτα απ’ όσα συνέβησαν εντός του ΟΑΚΑ, διότι βρίσκονταν στα αποδυτήρια.

Για όσα έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου την ευθύνη την έχει η αστυνομία. Η έκθεση της θα κρίνει τα πάντα όσον αφορά στην τιμωρία που θα επιβληθεί στις δύο ομάδες. Θυμίζουμε πως από την έκθεση της αστυνομίας ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Νταβίδ Μπορμπαλάν έχει γράψει στο φύλλο αγώνα για ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων. Γι’ αυτά προβλέπεται μόνο πρόστιμο, ενώ για το άναμμα πυρσών υπάρχει ποινή έδρας.

Επίσης στο φύλλο αγώνα αναφέρεται ότι αποβλήθηκε ο Βαρέλα επειδή με χειρονομία έδειξε τα γεννητικά του όργανα κάτι που σημαίνει πως κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών, ενώ γίνεται αναφορά και για την αποβολή του βοηθού του Λουτσέσκου για εριστική συμπεριφορά προς τον πάγκο της ΑΕΚ.