ΑΕΚ – Άρης: Έξαλλες οι κοπέλες των Χαβιέ Ματίγια, Λούκας Σάσα! (pics)

Μέσω social media, οι κοπέλες των Χαβιέ Ματίγια, Λούκας Σάσα, πήραν θέση σχετικά με τα όσα έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη.

ΑΕΚ – Άρης: Έξαλλες οι κοπέλες των Χαβιέ Ματίγια, Λούκας Σάσα! (pics)

Έξω φρενών με τα όσα διαδραματίστηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο στον πρώτο ημιτελικό της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Άρη, οι κοπέλες των παικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης Χαβιέ Ματίγια, Λούκας Σάσα, σχολίασαν μέσω social media τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ.

Η μέλλουσα σύζυγος του Λούκας Σάσα, έγραψε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια στην ομάδα. Παίξατε κάτω από τρομακτικές και άσχημες καταστάσεις κατά αυτής της βρώμικης ομάδας. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ποδόσφαιρο (επίθεση εναντίον προέδρου, απειλές κατά διαιτητή, ο Θεός ξέρει τι άλλο έγινε).

Τέτοιος χαμός. Πήγαμε εκεί για να παρακολουθήσουμε, κυριολεκτικά, ένα τσίρκο. Τώρα, ας τους διδάξουμε το πραγματικό ποδόσφαιρο, όταν τους αποκλείσουμε. Κάνουν ό,τι θέλουν. Χωρίς συνέπειες, χωρίς κανόνες. Είναι τόσο απλό».


Η κοπέλα του Χαβιέ Ματίγια, σχολίασε: «ΚΛΟΠΗ. Είναι ντροπή ο διαιτητής να παραμένει κλειδωμένος στα αποδυτήρια γιατί τον απειλούν. Έτσι λειτουργούν τα πράγματα στην Ελλάδα. Είναι άδικο, τέτοια πράγματα δε συμβαίνουν σε άλλες χώρες».