Χασάν: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» (vid)

Ο Αχμέντ Χασάν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του Πειραιά θα πάρει την πρόκριση.

Χασάν: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» (vid)

Το τέταρτο του γκολ μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό σημείωσε ο Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός άνοιξε το σκορ στην Τούμπα, αλλά η ομάδα του Πειραιά δεν κατάφερε να πάρει και τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα έχασε τη συγκέντρωση της μετά τα δύο γκολ που σημείωσε. «Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φορές, αλλά για δύο λεπτά δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και δεχτήκαμε δύο γκολ. Παραμένουν όλα ανοικτά και πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει στη ρεβάνς».

Όσον αφορά στο αν ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες πιθανότητες ο Αχμέντ Χασάν τόνισε πως τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς και πως ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. «Τίποτα δεν κρίθηκε. Όποιος επαναπαυτεί σήμερα, θα κάνει μεγάλο λάθος. Πιστεύουμε στη ρεβάνς ότι θα τα καταφέρουμε. Θα περιμένουμε τον ΠΑΟΚ και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα κοιτάξουμε στο δεύτερο ματς να πάρουμε την πρόκριση.

Οι αντίπαλοί μας είναι πιο ξεκούραστοι, ενώ εμείς έχουμε πολλές υποχρεώσεις. Αυτό δεν μας πτοεί. Όλοι ξέρουν ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και θα τα καταφέρουμε και στις τρεις διοργανώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αχμέντ Χασάν.