ΑΕΚ - Άρης 2-1: «Ζούγκλα το ΟΑΚΑ», λένε στον Άρη - Με κολάρο αποχώρησε ο γυμναστής(pic)

Για συνθήκες ζούγκλας στο ΟΑΚΑ, κάνουν λόγο οι άνθρωποι του Άρη, στο περιθώριο του πρώτου ημιτελικού με την ΑΕΚ. Με κολάρο αποχώρησε ο γυμναστής της ομάδας, Λάζαρος Βαρδάκης, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από οπαδό.

ΑΕΚ - Άρης 2-1: «Ζούγκλα το ΟΑΚΑ», λένε στον Άρη - Με κολάρο αποχώρησε ο γυμναστής(pic)

Ο Γερμανός τεχνικός του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: “Εχω μία μακρά καριέρα πίσω μου, έχω ζήσει πολλά, αλλά αυτό που έγινε σήμερα ποτέ ξανά. Τα όσα έγιναν εδώ δεν ήταν καλό για το ποδόσφαιρο. Για 30 λεπτά περιμέναμε και ξαφνικά βγήκε ο διαιτητής και είπε παίξετε. Ο Βοηθός μου δέχθηκε ένα χτύπημα και έπεσε στο έδαφος, δεν ενδιέφερε κανέναν. Μην με ρωτάτε για το ματς, δεν έχει νόημα κανένα. Σήμερα το ποδόσφαιρο… χρεοκόπησε!”.

ΑΕΚ - Άρης: Εισβολή Μελισσανίδη στα αποδυτήρια - ξυλοδαρμός Καρυπίδη!

Για το αν μίλησε με τον Λάζαρο Βαρδάκη: “Δεν μπορεί κανείς να μιλήσει μαζί του, δεν νιώθει καλά, νιώθει ζαλάδες και δεν ξέρω ακριβώς από τον ίδιο τι έγινε”.

Δημοσιογράφος της ΑΕΚ, τον ρώτησε πώς ξέρει τι έπαθε ο Βαρδάκης, αφού δεν μίλησε μαζί του: “Aστιεύεστε έτσι… Ξέρω τι έγινε, δεν μπόρεσα απλά να μιλήσω μαζί του. Πριν το ματς είχαμε συνεννοηθεί με την ΑΕΚ να κάνουμε ζέσταμα στο άλλο πέταλο, αλλά ο 4ος μας είπε ότι θα πάμε μπροστά στο πέταλο της ΑΕΚ. Θα έπρεπε η ΑΕΚ να έχει αυξημένα μέτρα. Προφανώς και υπάρχει χτύπημα. Μιλάμε για τον βοηθό μου και με ρωτάτε για ποιο λόγο κάνω θέμα;”.

Για την χρεοκοπία του ποδοσφαίρου και αν αναφέρεται και στους διαιτητές: “Πείτε μου κάποια αντίστοιχη κατάσταση που να γίνεται σε άλλο γήπεδο στον κόσμο. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν όλα αυτά στην Ελλάδα. Και αναφέρομαι σε όλα”.

Γιώργος Δεληζήσης: “Είναι πολύ τραβηγμένη η αποβολή του Ματίγια. Δεν θέλω να σχολιάσω όσα έγιναν στον αγώνα. Χτύπησαν τον βοηθό προπονητή. Απαράδεκτα πράγματα! Που ζούμε; Ζούγκλα είναι; Αντέξαμε και στο επόμενο θα δείτε ένα καλό παιχνίδι…”.

ΑΕΚ - Άρης: Εισβολή και επίθεση στον πάγκο και στον γυμναστή του Άρη μετά το 2-1 (pics - vid)

Ο γυμναστής του Άρη, Λάζαρος Βαρδάκης, δέχτηκε ένα βίαιο σπρώξιμο από οπαδό των γηπεδούχων που μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν έπεσε στο ταρτάν και κατευθύνθηκε υποβασταζόμενος στον πάγκο. Είχε πρόβλημα στο αναπνοή, ενώ του τοποθετήθηκε και κολάρο, γιατί είχε ζαλάδες.