ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Στην Τούμπα χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός

Στο γήπεδο της Τούμπας έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Ελάχιστος κόσμος στο γήπεδο και παγωμάρα μετά τα άσχημα αποτελέσματα.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Στην Τούμπα χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός

Ακόμα μία δύσκολη δοκιμασία περιμένει τον Ολυμπιακό, αφού αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Τούμπας τον ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες έχουν βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και τους περιμένει μία ακόμα ζόρικη βραδιά.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» έφτασε στο γήπεδο της Τούμπας χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα κατά την άφιξη της. Οι Πειραιώτες έκαναν και την αναγνωριστική τους βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας και απλά αποδοκιμάστηκαν από ελάχιστους οπαδούς που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στις κερκίδες.

Μέχρι στιγμής στην Τούμπα όλα κυλούν ήρεμα και με τον ΠΑΟΚ να έχει κάνει και πάλι αρκετές συστάσεις στους οπαδούς του να μη συμβεί το παραμικρό και να προστατέψουν την ομάδα τους.

Το κλίμα, πάντως μέχρι αυτή την ώρα δεν θυμίζει σε τίποτα ματς που του παρελθόντος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Τα πράγματα είναι πολύ ήρεμα, στο γήπεδο βρίσκεται ελάχιστος κόσμος, ενώ υπάρχει και παγωμάρα μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.