ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Ολυμπιακού

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε λίγο πριν τις 19:30 η αποστολή του Ολυμπιακού που την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Ολυμπιακού

Το ένα παιχνίδι διαδέχεται το άλλο στον Ολυμπιακό, αφού οι Πειραιώτες δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα. Οι «ερυθρόλευκοι» την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν στην Τούμπα, τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή της ομάδας του Πειραιά έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγα λεπτά πριν τις 19:30. Το αεροσκάφος που μετέφερε τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί ήταν αυστηρά με το πούλμαν να μπαίνει στην πίστα για να παραλάβει τους Πειραιώτες και να τους μεταφέρει στο ξενοδοχείο.

Δεν συνέβη το παραμικρό κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και όλα κύλησαν ομαλά για την αποστολή των «ερυθρόλευκων».

Θυμίζουμε πως στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη δεν συμπεριλήφθηκαν οι Φορτούνης, Λάζαρος. Αναλυτικά για τη Μακεδονία ταξίδεψαν οι Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά.