Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς αποφασίζει πότε θα ενεργοποιήσει τον Φορτούνη

Ούτε στην αποστολή για την Τούμπα πήρε τον Κώστα Φορτούνη ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα αποφασίσει πότε θα τον ενεργοποιήσει ξανά και θα τον πάρει σε αποστολή του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς αποφασίζει πότε θα ενεργοποιήσει τον Φορτούνη

Πριν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Κώστας Φορτούνης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του τόσο από τον προπονητή όσο και από τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος είπε πως πάνω απ’ όλα είναι ο Ολυμπιακός και υπήρχε η πεποίθηση πως θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Τούμπα

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη και ο Κώστας Φορτούνης είναι πάλι εκτός. Όπως ήταν εκτός για τα ματς με Άρσεναλ και Παναιτωλικό. Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν πως ο Θεσσαλός χαφ θα ταξίδευε στη Μακεδονία για τον ημιτελικό με τον «Δικέφαλο», αλλά ο προπονητής είχε διαφορετική άποψη.

Μετά τον νέο αποκλεισμό του από την αποστολή του Ολυμπιακού άνοιξε ξανά συζήτηση για το τι συμβαίνει και τι όχι. Συγγνώμη ζήτησε ο Φορτούνης, όμως, ο προπονητής θα κρίνει πότε θα επανέλθει στην ομάδα. Πλέον ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» καλείται να κερδίσει τη θέση του στην αποστολή και αυτό δεν γίνεται μόνο με μία συγγνώμη.

Επίσης μη ξεχνάμε πως πριν το παιχνίδι με την Άρσεναλ είχε παραπονεθεί και κάποιες ενοχλήσεις. Επομένως και αυτό το θέμα θα πρέπει να ξεπεραστεί. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή θέλει ποδοσφαιριστές που είναι αφοσιωμένοι 100% στην ομάδα.

Ακόμη σε παιχνίδια Κυπέλλου υπάρχει και η υποχρέωση στον πάγκο να βρίσκονται τουλάχιστον δύο παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Στον πάγκο πρέπει να έχει και έναν τερματοφύλακα άρα οι επιλογές περιορίζονται. Eίναι και αυτός ακόμη ένας λόγος που αυτή τη στιγμή έκανε δύσκολη την είσοδο του Φορτούνη στην αποστολή. Αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση πότε θα ενεργοποιηθεί ξανά ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά.