Ένταση με οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Σύνταγμα

Εμφανίστηκαν με κράνη και ρόπαλα και οι αστυνομικοί τους απομάκρυναν προς το Μοναστηράκι. 

Ένταση με οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Σύνταγμα

Οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώνονται σιγά σιγά στο κέντρο της Αθήνας εν όψει του αυριανού τελικού με αντίπαλο την ΑΕΚ. Πριν από λίγο περίπου 70 οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκαναν την εμφάνισή του στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με πληροφορίες φορούσαν κράνη και οι περισσότεροι κρατούσαν ρόπαλα.

Αστυνομική δύναμη που βρίσκεται στο σημείο επενέβη αμέσως και ύστερα από ολιγόλεπτη ένταση μεταξύ των δύο πλευρών κατάφερε να απομακρύνει τους οπαδούς προς το Μοναστηράκι.

Το κέντρο της Αθήνας είναι γεμάτο αστυνομικούς μετά τα χθεσινά γεγονότα όταν οπαδοί της ΑΕΚ προσπάθησαν να πλησιάσουν σε σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα περίπου 200 οπαδοί της ΑΕΚ κινήθηκαν με σκοπό να επιτεθούν στα γραφεία του Πανελλήνιου Σ.Φ. ΠΑΟΚ. ‘Ενα στενό πριν από τον τελικό προορισμό τους ενεπλάκησαν για πολλή ώρα με τις αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να τους απομακρύνουν.

Με την επέμβαση της αστυνομίας δεν έγινε τελικά η σύρραξη, αλλά η περιοχή γύρω από την Ομόνοια θα είναι φρουρούμενη για το φόβο των Ιουδαίων.