To πρώτο σχόλιο του ΠΑΟΚ για την κλήρωση στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό

Πώς σχολίασαν στον ΠΑΟΚ την κλήρωση που έφερε την ομάδα αντίπαλη με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

To πρώτο σχόλιο του ΠΑΟΚ για την κλήρωση στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος έφερε αντίπαλους στα ημιτελικά τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει ότι οι δυο ομάδες θα συναντηθούν δυο φορές στη Τούμπα μέσα μέσα σε δέκα μέρες.

Το σχόλιο που έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της ενημέρωσης για τα προπονητικά:

«Η προσμονή και η ανυπομονησία δεν αλλάζει στο ελάχιστο. Την Κυριακή (23.02) ο ΠΑΟΚ δίνει ντέρμπι που μπορεί να τον φέρει και πάλι στην κορυφή λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Απλώς την ώρα που προετοιμαζόταν γι’ αυτό το ματς έμαθε πως κόντρα στον ίδιο αντίπαλο θα παλέψει και για την διατήρηση του τίτλου του στο Κύπελλο.

Το κάθε πράγμα στη σειρά του, όμως, και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει τίποτα πέρα από την αναμέτρηση της Κυριακής στην κατάμεστη Τούμπα που θα περιμένει να παιχτεί ποδόσφαιρο. Και τίποτα παραπάνω. Αυτό είναι που θέλουν και ο Αμπέλ Φερέιρα με τους παίκτες του. Να μπουν στο γήπεδο και να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας", αναφέρει το ενημερωτικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες εκτός από τους μακροχρόνια απόντες Ζαμπά, Βέρνμπλουμ και Κρέσπο, χωρίς για την ώρα να έχει δείξει στις προπονήσεις ποιο είναι το σχήμα που θα επιλέξει».