Κύπελλο Ελλάδος: ΑΕΚ και Παναιτωλικός για το τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών

ΑΕΚ και Παναιτωλικός (19/02, 18:15) θα διεκδικήσουν στο τελευταία θέση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, στη ρεβάνς του 1-1 στο Αγρίνιο.

Κύπελλο Ελλάδος: ΑΕΚ και Παναιτωλικός για το τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών

Ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με το εναπομείναν ζευγάρι να ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό το απόγευμα της Τετάρτης (19/2, 18:15) στη ρεβάνς του Αγρινίου (1-1).

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την τελευταία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί όπου ήδη βρίσκονται οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης, με την κλήρωση των ημιτελικών να διεξάγεται την Πέμπτη (20/02) στις 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει στη διάθεσή του τον Νέλσον Ολιβέιρα, όχι όμως και τους τραυματίες Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστα Γαλανόπουλο. Ο Ιταλός κόουτς άφησε εκτός αποστολής τον Βασίλη Μπάρκα, αφού στο Κύπελλο χρησιμοποιείται ο Παναγιώτης Τσιντώτας με μπακ απ τον Γιώργο Αθανασιάδη.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Μάκης Χάβος έχει αρκετά θέματα με τραυματισμούς, αφού εκτός έχουν μείνει οι γνωστοί απόντες Λουσέρο, Αριγίμπι, Παρράς, Γιαννιώτης, τραυματίας Μανώλης Τζανακάκης και ο τιμωρημένος Χόρχε Ντίας. Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κρίστοφερ Κνετ και Ζοάν Μαρσιάλ.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος:

(ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ)

Τρίτη 4/2
Λαμία - Ολυμπιακός 0-0

Τετάρτη 5/2
Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-1
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0

Πέμπτη 6/2
Άρης - Ατρόμητος 0-0

(ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ)

Τετάρτη 12/2
Ολυμπιακός - Λαμία 3-2 (3-2)
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-1 (0-3)

Πέμπτη 13/2
Ατρόμητος - Άρης 0-1

Τετάρτη 19/2
18:15 ΑΕΚ - Παναιτωλικός