Ο Λάρσον θέλει ΠΑΟΚ στα ημιτελικά

Ο σκόρερ του Άρη στη νίκη-πρόκριση επί του Ατρόμητου, Ντάνιελ Λάρσον είπε δήλωσε πως θέλει να παίξει με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά. 

Ο Λάρσον θέλει ΠΑΟΚ στα ημιτελικά

Ο Άρης πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, κερδίζοντας στο Περιστέρι τον Ατρόμητο (0-1) με σκόρερ τον Ντάνιελ Λάρσον. Ο ποδοσφαιριστής των «κίτρινων» μίλησε στην Cosmote TV και αναφέρθηκε αρχικά τόσο στην επιστροφή του Μπράουν Ιντέγε όσο και στην πρόκριση της ομάδας του. «Πήραμε αυτό που θέλαμε. Είναι ωραίο να έχω δίπλα μου τον Μπράουν Ιντέγε γιατί τραβάει πάνω του τους αμυντικούς και μου δημιουργεί χώρους για να σκοράρω.

Επίσης, η πάσα που μου έδωσε ο Μπρούνο Γκάμα ήταν φανταστική κι εγώ προσπάθησα να προλάβω την έξοδο του τερματοφύλακα του Ατρόμητου». Σε ερώτηση για το αν έχασε την πίστη του μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, απάντησε ότι:«Ουσιαστικά είχε ένα προβάδισμα ο Ατρόμητος αλλά δεν είχαμε πολύ χρόνο να σκεφτούμε και ήρθαμε στην Αθήνα για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Ο Σουηδός ρωτήθηκε και για την ομάδα που προτιμά στον ημιτελικό του Κυπέλλου. «Βασικά θέλουμε να είμαστε στον τελικό της διοργάνωσης. Προσωπικά προτιμώ να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ γιατί θα ήταν καλό να έχουμε δύο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Μας ενδιαφέρει να είμαστε στον τελικό».