Ολυμπιακός-Λαμία 3-2: Σισέ: «Δώρο για όλους μας οι εκτελέσεις του Βαλμπουενά»

Ο Παπέ Σισέ για πρώτη φορά στην καριέρα του πέτυχε δύο γκολ σε έναν αγώνα και μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λαμία έπλεξε το εγκώμιο του Βαλμπουενά.

Ολυμπιακός-Λαμία 3-2: Σισέ: «Δώρο για όλους μας οι εκτελέσεις του Βαλμπουενά»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μοίραζε ασίστ και ο Παπέ Σισέ σκόραρε δύο φορές στο παιχνίδι με τη Λαμία. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός ήταν καθοριστικός στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη-πρόκριση. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Παπέ Σισέ παραδέχτηκε πως για πρώτη φορά στην καριέρα του πέτυχε δύο γκολ σε ένα παιχνίδι.

«Είναι η πρώτη φορά που βάζω δυο γκολ σε ένα παιχνίδι. Ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, για την πρόκρισή μας γιατί πέρυσι είχαμε αποκλειστεί από αυτόν τον αντίπαλο σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παπέ Σισέ.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος του έδωσε τις δύο ασίστ λέγοντας: «Όλοι γνωρίζουμε τι εκτελέσεις έχει ο Ματιέ. Όταν εκείνος εκτελεί ένα φάουλ, είναι σαν ένα δώρο για όλους εμάς. Είναι κάτι υπέροχο. Πραγματικά είναι πολύ σημαντικό που τον έχουμε στην ομάδα μας και μπορούμε να βάζουμε τόσο εύκολα γκολ από τις δικές του εκτελέσεις», σχολίασε ο Σενεγαλέζος στόπερ.