Πέντε βασικούς κράτησε εκτός ο Μάντζιος ενόψει Ολυμπιακού

Με αρκετές απουσίες βασικών στελεχών θα αγωνιστεί η Λαμία την Τετάρτη (12/2, 18.00) κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας. Διαβάστε αναλυτικά την αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πέντε βασικούς κράτησε εκτός ο Μάντζιος ενόψει Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία της Λαμίας για το εκτός έδρας ματς της Τετάρτης (12/2, 18.00) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το δεύτερο των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας μετά το προ ημερών 0-0 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Λαμία-Ολυμπιακός 0-0: Θα ξεχαστεί γρήγορα, ανοιχτοί λογαριασμοί

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες βασικών στελεχών, καθώς ο Άκης Μάντζιος επέλεξε να τους ξεκουράσει προφανώς για να τους έχει «φρέσκους» στο κρίσιμο ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί κόντρα στην Ξάνθη.

Ο λόγος για τους Βύντρα, Θεοδωρόπουλο, Μπεχαράνο, Δημούτσο και Μπιανκόνι, ενώ εκτός μάχης παραμένει και ο τραυματίας Πλιάτσικας, ο οποίος δίνει μάχη για να προλάβει τον αγώνα με την Ξάνθη. Αντιθέτως, επιστρέφει από τραυματισμό ο Μπαχανάκ.

Την 20μελή αποστολή της Λαμίας για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό απαρτίζουν αναλυτικά οι εξής:

Καχριμάν, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Νιασέ, Βασιλογιάννης, Νικολόπουλος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Ταϊρόν, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Σασί, Βιγιάλμπα.