Παναθηναϊκός: Χωρίς Ινσούα η αποστολή με ΠΑΟΚ (pic)

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τον αυριανό (12/2, 20:00) «τελικό» με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Εμάνουελ Ινσούα να τίθεται εκτός... μάχης και τον Αγιούμπ να παίρνει την θέση του στην αποστολή.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ινσούα η αποστολή με ΠΑΟΚ (pic)

Χωρίς τον Εμάνουελ Ινσούα θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ, στον αυριανό (12/2, 20:00) επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αργεντινός οπισθοφύλακας, έκανε τα... πάντα για να είναι διαθέσιμος, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το οστικό οίδημα στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί και κατά συνέπεια, έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα, ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή των «πρασίνων», τον νεοαποκτηθέντα Μαροκινό μέσο, Γιασίν Αγιούμπ.

Ο Έλληνας τεχνικός, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας και επέλεξε τους 22 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι καλούνται να ανατρέψουν το 2-0 της Τούμπας: Διούδης, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής.