Δημάτος: «Ζητήστε έλεγχο ντόπινγκ και για… 24 ποδοσφαιριστές»

Άμεση ήταν η απάντηση από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο, στο αίτημα της ΑΕΛ για αντιντόπινγκ κοντρόλ 

Δημάτος: «Ζητήστε έλεγχο ντόπινγκ και για… 24 ποδοσφαιριστές»

Η ΑΕΚ δεν έμεινε αμέτοχη μπροστά στην επιστολή της ΑΕΛ, η οποία ζητάει αντιντόπινγκ κοντρόλ σε 4 ποδοσφαιριστές της κάθε ομάδας ενόψει του αυριανού μεταξύ τους ματς. Δια στόματος του διευθυντή επικοινωνίας της, Ανδρέα Δημάτου, η "Ένωση" έκανε λόγο για αισχρή και άστοχη προσβολή, ενώ παρότρυνε την ΑΕΛ να ζητήσει τον έλεγχο 24 ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ανδρέας Δημάτος:

«Σε 4, σε 14 και σε 24 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπορείτε να ζητήσετε να γίνει ντόπινγκ κοντρόλ! Μας είναι παντελώς αδιάφορο και ούτε καν ασχολούμαστε! Αποτελεί, όμως, αισχρή προσβολή (η πιο ήπια λέξη) να μιλάτε εντελώς αστήρικτα, αβάσιμα και χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα για ασύνηθες φαινόμενο συνεχών μυικών τραυματισμών για μια ομάδα, που έχει κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση 42 μέχρι σήμερα επίσημων αγώνων, τους περισσότερους από κάθε ελληνική ομάδα.Δεν θα έβλαπτε να δείχνατε σεβασμό στην ομάδα που κράτησε ψηλά εφέτος τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη».