Άρης Ατρόμητος 0-0: Στα περιστέρια το πέναλτι, στο Περιστέρι η πρόκριση (highlights)

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Άρης και Ατρόμητος, στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των "8" του Κυπέλλου Ελλάδας. Χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους, σε μια εβδομάδα η ρεβάνς στο Περιστέρι.

Άρης Ατρόμητος 0-0: Στα περιστέρια το πέναλτι, στο Περιστέρι η πρόκριση (highlights)

Ο Άρης είχε και έχασε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα πρόκρισης από τον πρώτο προημιτελικό, αλλά στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπρούνο Γκάμα σούταρε ψηλά την εκτέλεση του πέναλτι, που κέρδισε ο Ματίγια από τον Βέλλιο.

Άρης - Ατρόμητος: Το χαμένο πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα (vid)

Η μπάλα από την εκτέλεσή του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και το ισόπαλο 0-0 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο 75', πάντως, λίγο έλειψε ο Ατρόμητος να πάρει εκείνος προβάδισμα πρόκρισης, όταν ο Ανδρούτσος έφυγε εξαιρετικά στην αντεπίθεση, "έσπασε" τη μπάλα στον Ούμπιδες, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε πάνω στον Δεληζήση και απομακρύνθηκε ο κίνδυνος για της άμυνα των "κίτρινων".

Ο Άρης ζήτησε άλλα δύο πέναλτι. Ένα στο 50' σε σουτ του Ματίγια, που η μπάλα κόντραρε στον Γκάλο και στη συνέχεια στο χέρι του Κατράνη και ένα στο 93' σε πέσιμο του Ντουρμισάι σε πέσιμο στην περιοχή του Ατρόμητου.

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Φετφατζίδης, Λάρσον (77' Ντουρμισάι), Ντιγκινί.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σ. Παντελίδης): Μέγιερι, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Κατράνης, Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης, Γκάλο (74' Ούμπιδες), Νταβιώτης (77' Ενσικουλού), Ανδρούτσος (82' Μάντσον), Βέλλιος.