Σάσα: «Θέλουμε να πάμε στον τελικό»

Ο Λούκας Σάσα τόνισε  πως στόχος του Άρη είναι να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σάσα: «Θέλουμε να πάμε στον τελικό»

Ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά στους στόχους της ομάδας του εμφανίστηκε ο Λούκας Σάσα, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Άρης, με αφορμή την πρώτη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας την ερχόμενη Πέμπτη (6/2, 19:00) στο «Κλ.Βικελίδης».

«Περιμένουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Ξέρουμε πόσο πολύ θέλει το Κύπελλο ο κόσμος και πόσο σημαντικό είναι για τον σύλλογο. Αλλά και για εμάς του παίκτες είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να κάνουμε το πρώτο βήμα με τον Ατρόμητο, να συνεχίσουμε και να πάμε στον τελικό και να τα δώσουμε όλα», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος μέσος.

Ενώ συμπλήρωσε: «Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ για να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και να πάμε στην Αθήνα με ένα σκορ υπέρ μας για να πάρουμε την πρόκριση».

Αναφορικά δε με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Άρης, ο 29χρονος πρώην άσος της Λουντογκόρετς διευκρίνισε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Το δείξαμε και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Πέρα από τους τρεις βαθμούς, η ομάδα έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε γενικώς σε μία καλή φάση και θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι».