Σάλος στον Παναθηναϊκό με Kωνσταντίνου: «Πώς θα χάσουμε από τον ΠΑΟΚ και με τι σκορ θα χάσουμε»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου με δηλώσεις που έκανε στον Metropolis 95.5 για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ προκάλεσε σάλο στον Παναθηναϊκό.

Σάλος στον Παναθηναϊκό με Kωνσταντίνου: «Πώς θα χάσουμε από τον ΠΑΟΚ και με τι σκορ θα χάσουμε»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον αποψινό (5/2, 21.30) αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Είπε συγκεκριμένα:

«Στο σημερινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει πολλά για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Το θέμα δεν είναι αν θα χάσουμε σήμερα αλλά πως θα χάσουμε και με τι σκορ θα χάσουμε.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει το πάθος του, την διάθεση του και την ψυχολογία του. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να επιβάλλει το παιχνίδι του από την αρχή για τον κόσμο του. Τα παιχνίδια κρίνονται στον γήπεδο και όχι στα λόγια. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να δει ο ΠΑΟΚ, δεν είναι εύκολο να αλλάξει ο ΠΑΟΚ μέσα σε 2 ημέρες.

Ο καιρός είναι υπέρ του Παναθηναϊκού και θα παίξει τον ρόλο του, γιατί θα παίξει διαφορετικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μην φάει γκολ αλλά και να πετύχει. Ο Δώνης μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ είπε στους παίκτες ότι το παιχνίδι στην Τούμπα θα είναι εντελώς διαφορετικό».

Eυθύς μόλις κυκλοφόρησαν οι δηλώσεις του στο διαδίκτυο ξεσηκώνοντας τους οπαδούς τους Παναθηναϊκού ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ έσπευσε να τις διαψεύσει λέγοντας ότι παραποιήθηκαν...