Λαμία-Ολυμπιακός 0-0: Καμία ανησυχία για Λοβέρα

Ο Μάξι Λοβέρα αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Λαμία-Ολυμπιακός 0-0: Καμία ανησυχία για Λοβέρα

Στο 84’ του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία αποχώρησε από το γήπεδο ο Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός άσος βγήκε από το ματς τραυματίας και έδειξε μάλιστα το πρόβλημα του να είναι σοβαρό. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» πονούσε αρκετά τη στιγμή που αποχώρησε.

Φάνηκε να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο αριστερά και είναι γεγονός πως υπήρξε μία ανησυχία για τον Λοβέρα. Πάντως όπως φάνηκε ο Αργεντινός δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού τόνιζαν πως δεν ανησυχούν για την κατάσταση του.

Προς το τέλος της αναμέτρησης κι ενώ ο Ολυμπιακός είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές βρέθηκε στο έδαφος ο Παπέ Σισέ. Και με τον Σενεγαλέζο στόπερ υπήρξε ανησυχία μήπως έχει υποστεί κάποια ζημιά, αλλά αποδείχτηκε πως δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ούτε και για τον Μπρούνο Γκασπάρ φαίνεται να υπάρχει ανησυχία. Και αυτός φάνηκε να ταλαιπωρείται από ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, αλλά τελικά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.