Μάντζιος: «Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός»

Ο τεχνικός της Λαμίας, Άκης Μάντζιος έμεινε ικανοποιημένος με το 0-0 που απέσπασε από τον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε πως ο αντίπαλος του είναι το φαβορί.

Μάντζιος: «Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός»

Η Λαμία κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να μείνει ζωντανή για τη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έγινε από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο τεχνικός της Λαμίας παραδέχτηκε ότι το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, αλλά πως η ομάδα του θα κυνηγήσει τις πιθανότητες της στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης». «Ήταν ένα παιχνίδι με πολλή τακτική. Σήμερα στην ουσία απειληθήκαμε ελάχιστα. Στο αμυντικό κομμάτι αρκετά πειθαρχημένοι. Από εκεί και πέρα βρήκαμε τις φάσεις, μπορεί να μην είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία. Είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας κρατάει στην πρόκριση. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, αλλά εμείς θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες», είπε ο Άκης Μάντζιος.

Όσον αφορά στη συνέχεια ο τεχνικός της Λαμίας τόνισε πως η προσοχή στρέφεται στο επόμενο ματς πρωταθλήματος: «Πρέπει να σκεφτούμε μόνο το ματς με την Λάρισα».