AEK: Χωρίς επτά στο Αγρίνιο

Με απουσίες θα παραταχθεί αύριο Τετάρτη στο Αγρίνιο για τον πρώτο προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (5/2, 17:00) η ΑΕΚ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπάρκας, Λόπες, Ολιβέιρα, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Μπότος και Γιακουμάκης.

AEK: Χωρίς επτά στο Αγρίνιο


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο αύριο Τετάρτη. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Μάσιμο Καρέρα άφησε εκτός αποστολής τους Ολιβέιρα, Παουλίνιο, Μπότο (ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα).

Στην Αθήνα έμεινε προληπτικά και ο Λόπες, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω ενόχλησης στον δεξιό προσαγωγό. Άλλωστε ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κρίστιτσιτς είναι τιμωρημένος (αποβλήθηκε στο Περιστέρι την Κυριακή με τον Ατρόμητο), ενώ ο Γιακουμάκης έμεινε πίσω λόγω της υπόθεσής του με την πιθανή μεταγραφή στο Ισραήλ.

Τέλος, στην Αθήνα έμεινε και ο Μπάρκας αφού στα ματς Κυπέλλου αγωνίζονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης.

Η αποστολή: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Λιβάια, Αραούχο, Χριστόπουλος.