Στην αποστολή του Ολυμπιακού Καφού και Μορ

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Λαμία με τον Πέδρο Μαρτίνς να παίρνει τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Καφού και Μορ.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού Καφού και Μορ

Την προσοχή του στο παιχνίδι με τη Λαμία για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στρέφει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία πέρσι τους είχε αποκλείσει από το θεσμό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Καφού και Μορ και φυσικά ο Χασάν, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Ξάνθη. Εκτός είναι ο Λάζαρος που έχει ενοχλήσεις στον τένοντα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Ρούμπεν Σεμέδο, Γιώργος Μασούρας, Χιλάλ Σουντανί. Οι μοναδικοί από αυτούς που έπαιξαν το περασμένο Σάββατο βασικοί και είναι στην αποστολή των Πειραιωτών για τον αγώνα με τη Λαμία.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι: Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Τοροσίδης, Γκασπάρ, Μαρτίνης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπέλιτς, Καμαρά, Ξενιτίδης, Καφού, Μορ, Μασούρας, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Σουντανί, Χασάν.