Η Λαμία γλίτωσε στο 95' και προκρίθηκε στους "8" (highlights)

Λαμία και Τρίκαλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στον επαναληπτικό αγώνα των "16" του Κυπέλλου, αλλά σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, η ομάδα της Φθιώτιδας πήρε την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης. Δοκάρι στο 95' τα Τρίκαλα!

Η Λαμία γλίτωσε στο 95' και προκρίθηκε στους "8" (highlights)

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 11ο λεπτό, ο Μπιανκόνι στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λαμίας. Κέρδισε το πέναλτι από τον Ντόση, το εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Λαμία - Τρίκαλα: Τα δύο γκολ που διαμόρφωσαν το 1-1 στο πρώτο ημίχρονο (vids)

Στο 33', όμως, τα Τρίκαλα ισοφάρισαν σε 1-1 και γέμισαν άγχος τους γηπεδούχους. Ο Πέλκας εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Βύντρα και κατέληξε στα δίχτυα του Κάχριμαν για το 1-1.

Στην επανάληψη, η Λαμία ήταν η ομάδα που άγγιξε περισσότερο το δεύτερο γκολ, παρά ο ΑΟΤ, ο οποίος πίεζε, αλλά του έλειψε η καλή δημιουργία και εκτέλεση.

Στο διάστημα 53'-58' η Λαμία έχασε δύο ευκαιρίες με τους Σάλιακα και Βασιλόπουλο, με τον Ζαρόπουλο να σώζει την εστία του, ενώ στο 89' ο Μπιανκόνι πέρασε τον τερματοφύλακα των Τρικάλων, πλάσρε, αλλά ο Οικονομόπουλος -με τάκλιν- κράτησε το 1-1, που έδωσε την πρόκριση στη Λαμία.

Λαμία: Πρόστιμο στους παίκτες, μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου!

Η ευκαιρία του αγώνα για τα Τρίκαλα έγινε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Βέρτζο να πιάνει την κεφαλιά, αλλά τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κάχριμαν!

ΛΑΜΙΑ: Κάχριμαν, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Σάλιακας, Μπαχανάκ (24' λ.τ. Βασιλόγιαννης), Σκόνδρας, Δημούτσος, Τιρόνε (72' Βλαχομήτρος), Βύντρα, Ρόμανιτς (78' Μπουλούλης), Μπιανκόνι.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ζαρόπουλος, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Ντόσης, Παπαγεωργίου, Ριζογιάννης, Ελευθεριάδης (76' Λώττας), Γρηγορόπουλος (60' Βέρτζος), Πέλκας, Τσίπρας, Σταματής (63' Τεγούσης).