Τρίκαλα - Λαμία 0-1: Προβάδισμα με..rotation (highlights)

Ανώτερη παρά τα πολλά νέα πρόσωπα η Λαμία νίκησε 1-0 στα Τρίκαλα και ετοιμάζεται για τους «8» του Κυπέλλου. Το γκολ ο Ρόμανιτς. 

Τρίκαλα - Λαμία 0-1: Προβάδισμα με..rotation (highlights)

Το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου έκανε η Λαμία, επικρατώντας 1-0 στην έδρα των Τρικάλων και ετοιμάζεται την επόμενη εβδομάδα να πανηγυρίσει στο δικό της γήπεδο την ολοκλήρωση της πρόκρισης στα προημιτελικά του θεσμού.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε πολλές αλλαγές καθώς ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά στον πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στάθηκε καλύτερα και έδειξε σε αρκετές στιγμές τη διαφορά κατηγοριών από τους γηπεδούχους. Με τον Περικλή Αμανατίδη να βλέπει τους παίκτες του να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και να έχουν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν με τον Ριζογιάννη στο 42'.

Το νικητήριο γκολ για την Λαμία πέτυχε ο Λάζαρ Ρόμανιτς με πλασέ στο 50', αξιοποιώντας τη σέντρα του Μπάχανακ. Η μπάλα πήρε φάλτσα μετά την κόντρα στον Οικονομόπουλο και ξεγέλασε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Καλή στιγμή για την ισοφάριση είχαν τα Τρίκαλα στο 90 με τον Ντόση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαλούτας (Ημαθίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 36’ Πέλκας, 50 Λώττας, 87' Οικονομόπουλος - 28’ Ανάκογλου, 47’ Τζανετόπουλος, 62’ Σάλιακας

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ντόσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Πέλκας (74’ Πελάεθ), Λώττας, Ελευθεριάδης (67’ Γρηγορόπουλος), Τσίπρας (78’ Παπαγεωργίου)

ΛΑΜΙΑ: Κάχριμαν, Σάλιακας (82’ Βλαχομήτρος), Βύντρα, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μπάχανακ, Μπουλούλης (62’ Δημούτσος), Ανάκογλου (46’ Ρόμανιτς), Καραμάνος

Δείτε τα highlights του αγώνα