Η κριτική των παικτών: H...ανάσταση των Λαζάρων και η γκίνια του Γκερέρο

Το παιχνίδι με την Καλαμάτα ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για να χρησιμοποιηθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Ποιοι ξεχώρισαν στη Μεσσηνία.

Η κριτική των παικτών: H...ανάσταση των Λαζάρων και η γκίνια του Γκερέρο

ΑΛΕΝ:

Το παιχνίδι με την Καλαμάτα ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για να δούμε για πρώτη φορά τον Μπόμπι Αλέν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο 28χρονος πορτιέρε στην πρώτη του εμφάνιση άφησε θετικές εντυπώσεις. Έδειξε πως διαβάζει τις φάσεις, αφού είχε γρήγορες αντιδράσεις όταν ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας βγήκαν απέναντι του, ενώ έχει κάνει και την εντυπωσιακή απόκρουση στο σουτ του Νατσιόπουλου στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

Αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 18 Δεκεμβρίου, αφού τον ταλαιπώρησε ένας μικροτραυματισμός και τον κράτησε εκτός. Ο Αβραάμ είχε την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Καλαμάτα και έδειξε πως έχει επανέλθει.

ΜΕΡΙΑ:

Η κατάσταση για τον Τυνήσιο στόπερ είναι συγκεκριμένη και δεν δύσκολα θα γίνει αλλαγή στο μέλλον εκτός αν δεν έρθει κάποια πρόταση. Ο Μεριά έπαιξε βασικός στην τριάδα των στόπερ του αγώνα με την Καλαμάτα και γενικά είχε καλές αντιδράσεις σε φάσεις που χρειάστηκε να επέμβει. Πάντως ακόμα και σε αυτό το ματς δεν απέφυγε τα εύκολα λάθη, ενώ στο φινάλε πήρε και κίτρινη κάρτα.

ΣΙΣΕ:

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό ήταν στις 14 Σεπτεμβρίου. Ο Σενεγαλέζος ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό πρόβλημα υγείας και στο ματς με την Καλαμάτα επέστρεψε στην ενδεκάδα. Ο Σισέ μπορεί να είχε κάποια λαθάκια, αλλά πατούσε καλά στο γήπεδο και πως θα αποτελέσει λύση για τον Μαρτίνς.

ΜΠΕΝΖΙΑ:

Έδωσε συνέχεια στην καλή του εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αλγερινός χαφ ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος, αφού από τα πόδια του πέρασε όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Αυτός δημιούργησε και το γκολ του Ραντζέλοβιτς. Στην επανάληψη έπεσε κάπως η απόδοση του, αλλά και πάλι επιχείρησε να παίξει με κάθετες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας της Καλαμάτας.

ΛΟΒΕΡΑ:

Ήταν σχεδόν άφαντος στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του. Έβγαλε φανταστική μπαλιά στη φάση που ο Λάζαρος έκανε το 0-2 και έψαξε πολλές φορές να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της Καλαμάτας.

ΚΟΥΤΡΗΣ:

Η μεγάλη αποχή από τα τις αγωνιστικές δραστηριότητες τον έχει επηρεάσει. Ο Κούτρης είναι ποδοσφαιριστής με ποιότητα και είχε κάποιες καλές σέντρες στο πρώτο ημίχρονο, όμως, δεν ήταν αυτό το καλό του διάστημα. Στην επανάληψη ανέβηκε αρκετά ο Λεονάρντο και έχει βγάλει τη σέντρα στο δοκάρι του Γκερέρο.

ΓΚΑΣΠΑΡ:

Βγήκε στην επίθεση σε αρκετές περιπτώσεις και προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Καλαμάτας, αλλά είχε πολύ αργές αντιδράσεις. Δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές που έκαναν τη διαφορά στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Καλαμάτα.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ:

Έχει φοβερά προσόντα ο Σέρβος, είναι ποδοσφαιριστής με ποιότητα και θράσος, αλλά του λείπει η διάρκεια. Έβαλε ένα υπέροχο γκολ στην Καλαμάτα, προσπάθησε να πάρει πάνω του φάσεις, αλλά πολλές φορές δεν του βγήκαν. Συμμετείχε στο παιχνίδι και είχε τρομερή διάθεση να προσφέρει, ενώ είχε ακόμα μία ευκαιρία να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:

Μετά τον σοβαρό του τραυματισμό έπαιξε βασικός για πρώτη φορά και το σημαντικότερο γι’ αυτόν ήταν πως πήρε χρόνο συμμετοχής και αρχίζει να βρίσκει ρυθμό. Σκόραρε για πρώτη φορά μετά τις 2 Φεβρουαρίου 2019 και πλέον είναι ξεκάθαρο πως έχει επιστρέψει για τα καλά. Για τον Λάζαρο δεν ήταν και το καλύτερο ο αγωνιστικός χώρος της Καλαμάτας, αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι η επιστροφή του.

ΓΚΕΡΕΡΟ:

Δεν του πάει τίποτα του Γκερέρο. Είχε δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είδε και τον Στεφανάκο να του βγάζει στο φινάλε ένα καλό σουτ. Ο Ισπανός επιθετικός φάνηκε και σε αυτό το ματς πως δεν έχει ψυχολογία.

ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ:

Στο 64’ της αναμέτρησης με την Καλαμάτα πήρε τη θέση του Αβραάμ και για πρώτη φορά αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα. Για τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό ήταν σημαντικό που κατάφερε και πήρε λεπτά συμμετοχής κάτι που περίμενε αρκετό καιρό.

ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ:

Είναι από τα παιδιά της Ακαδημίας που πιστεύει πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς και τον πέρασε στο παιχνίδι στο 73’ αντί του Λάζαρου. Δεν μπορεί να κριθεί το διάστημα που έπαιξε.

ΜΠΕΛΙΤΣ:

Για πρώτη φορά αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο νεαρός Σέρβος που αποκτήθηκε από τη Γουέστ Χαμ για να ενισχύσει κατά κύριο λόγο την ακαδημία. Έπαιξε στη μεσαία γραμμή αντί του Μπενζιά στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά ο χρόνος που αγωνίστηκε ήταν ελάχιστος για να μπορέσει να κριθεί.