Κύπελλο Ελλάδος: Στην Καλαμάτα ο Ολυμπιακός, με ΠΑΣ ο Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης (8/1, 15:00) στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος στην Καλαμάτα. Στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός, στην Ξάνθη ο Άρης, στο Αγρίνιο ο Πανιώνιος.

Κύπελλο Ελλάδος: Στην Καλαμάτα ο Ολυμπιακός, με ΠΑΣ ο Παναθηναϊκός

Μετά την αποτελέσματα σε Κρήτη και Βόλο, διεξάγονται την Τετάρτη (8/1) ακόμα τέσσερα ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καλαμάτα (15:00). Στο βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων» για τον αγώνα του Κυπέλλου θα δούμε πολλές αλλαγές και παίκτες που μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όπως οι Μπόμπι Αλέν και Μάρκοβιτς. Από την πλευρά της η Καλαμάτα θα προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστική κόντρα σε έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο

Στις 17:15 ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες. Οι «πράσινοι» έζησαν πέρσι τον εφιάλτη κόντρα στη Λαμία, η οποία τους άφησε εκτός συνέχειας πέρσι τέτοια εποχή στη φάση των «16». Γι' αυτό ο Γιώργος Δώνης δεν θα κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με προηγούμενα ματς. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι διανύουν μία εξαιρετική σεζόν στην Super League 2, δεν έχουν προβλήματα και θέλουν να κάνουν τη ζημιά στους «πράσινους».

Τέλος, στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Πανιώνιο (19:30), ενώ ο Άρης, μετά την τεράστια νίκη του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (4-2), θέλει να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς και στα Πηγάδια με την Ξάνθη.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος:

Τετάρτη 7/1
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-3
Βόλος - Ατρόμητος 0-3

Τετάρτη 8/1
15:00 Καλαμάτα - Ολυμπιακός
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός
19:30 Παναιτωλικός - Πανιώνιος
21:30 Ξάνθη - Άρης

* Το Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας

Πέμπτη 9/1
19:30 Τρίκαλα - Λαμία