Ολικό «λίφτινγκ» με Καλαμάτα ο Ολυμπιακός

Σε ποιους παίκτες προσανατολίζεται ο Πέδρο Μαρτίνς να δώσει φανέλα βασικού στο ματς με τη «Μαύρη Θύελλα» (8/1, 15.00) στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας. Επανεμφάνιση Σισέ μετά από 4 μήνες.

Ολικό «λίφτινγκ» με Καλαμάτα ο Ολυμπιακός

Αλλαγές στο… φουλ θα έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Καλαμάτα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε στην Αθήνα όλους όσους ξεκίνησαν κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα πάει σε ολικό «λίφτινγκ» για να ξεμπερδεύει από το πρώτο ματς με την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο των Αλέν και Μάρκοβιτς με τα ερυθρόλευκα, αλλά και η επανεμφάνιση του Σισέ μετά από 4 μήνες. Τελευταία παρουσία του Σενεγαλέζου ήταν στις 14 Σεπτεμβρίου στο 5-0 με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα σχήμα με τον Αλέν στα γκολπόστ, τους Γκασπάρ (δεξιά), Σισέ, Μάρκοβιτς και Κούτρη (αριστερά) στην τετράδα της άμυνας, τους Ξενιτίδη και Μπενζιά στα χαφ, τους Ραντζέλοβιτς και Λάζαρο στα «φτερά», τον Λοβέρα σε ρόλο επιτελικού χαφ και τον Γκερέρο στην κορυφή.

Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δούμε κατά τη διάρκεια του ματς, ανάλογα και με την εξέλιξή του και έναν από τους πιτσιρικάδες από την Κ19 που ακολούθησαν την αποστολή στη Μεσσηνία. Επίσης, ο Μάρκοβιτς έχει δοκιμαστεί και στα χαφ. Κατά συνέπεια, δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη αν ο Μαρτίνς χρησιμοποιήσει τον Σέρβο και στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ολυμπιακός: Η αποστολή για Καλαμάτα