Βόλος – Ατρόμητος 0-3: Πέταξε για τους «8» του Κυπέλλου (highlights)

Αέρας ο Ατρόμητος στο άδειο για ακόμη μια φορά Πανθεσσαλικό. Κέρδισε 3-0 τον Βόλο στο ντεμπούτο του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο στον πάγκο των Θεσσαλών και μόνο με «θαύμα» θα αποκλειστεί από τα προημιτελικά.

Βόλος – Ατρόμητος 0-3: Πέταξε για τους «8» του Κυπέλλου (highlights)

Η παράδοση που θέλει τον Ατρόμητο να κερδίζει όταν ταξιδεύει στη Θεσσαλία συνεχίστηκε και απόψε.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» όχι μόνο έβαλε τις βάσεις για να βρεθεί στα προημιτελικά αλλά για να μην συνεχίσει στο θεσμό θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα στον επαναληπτικό στο Περιστέρι.

Οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο με 3-0 με τον Απόστολο Βέλλιο να σκοράρει να σκοράρει δις ενώ ο Γούτας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου μόλις στο 2’ εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων και με κεφαλιά έκανε το 0-1, σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου οι Περιστεριώτες πήγαν τον αγώνα εκεί που ήθελαν.

Στην επανάληψη, ο Βόλος μπήκε δυνατά και έκλεισε τον Ατρόμητο αλλά δεν είχε την μεγάλη φάση.

Αντίθετα ο Ατρόμητος στο 63’ στην πρώτη καλή επίσκεψη στα καρέ του Βόλου πέτυχε το 0-2 με τον Βέλλιο (κεφαλιά) ενώ ο ίδιος στο 76’ και πάλι σε μια φάση όπου η άμυνα του Βόλου κοιμήθηκε έγραψε το 0-3.

Θυμίζουμε πως φέτος τρεις φορές έχει πάει στη Θεσσαλία ο Ατρόμητος και έχει κερδίσει δυο φορές τον Βόλο (πρωτάθλημα και κύπελλο) και μία τη Λάρισα (πρωτάθλημα).

ΒΟΛΟΣ (Αλμπέρτο Γκαγιέγκο): Μελίσσας – Ντεντάκης, Διαμαντής, Οικονόμου, Φεράρι – Τσοκάνης (57’ Γέντρισεκ), Μπαλογιάννης 5 (46’ Μαξ) - Μουνίθ, Τόρες, Ραφαέλ (72’ Μάντζης) – Γκουαροτσένα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι – Κιβρακίδης, Καχίλα, Γούτας, Ταλόσα – Χαρίσης, Μπαένα, Ούμπιδες (75’ Ανδρούτσος) – Νταβιώτης (64’ Γκάλο), Γιακουμάκης, Βέλλιος (85’ Μανούσος)