Η έδρα του αγώνα Καλαμάτα-Ολυμπιακός

Η μεσσηνιακή ομάδα ενημερώθηκε από την ΕΠΟ που θα διεξαχθεί το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ άλλαξε και η ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Η έδρα του αγώνα Καλαμάτα-Ολυμπιακός

Θέμα είχε προκύψει με την έδρα του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλαμάτα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αστυνομία φερόταν να έχει ζητήσει η αναμέτρηση να μη διεξαχθεί στη φυσικά έδρα της ομάδας της Πελοποννήσου, αλλά στο γήπεδο της Τρίπολης.

Το συγκεκριμένο αίτημα της αστυνομίας είχε προκαλέσει την αντίδραση της Καλαμάτας που επέμενε πως θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο αγώνας της 8ης Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό να διεξαχθεί στη φυσική της έδρα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν στην Καλαμάτα το ματς με τους «ερυθρόλευκους» θα διεξαχθεί κανονικά στην Παραλία. Εκείνο που μένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΕΠΟ η έδρα του πρώτου ματς με τον Ολυμπιακό.

Το σίγουρο είναι πως η ελληνική ομοσπονδία προχώρησε σε αλλαγή στην ώρα έναρξης της αναμέτρησης. Αρχικά είχε οριστεί για τις 19:30, αλλά τελικά το ματς θα ξεκινήσει στις 15:00.