Βόλος - Πανσερραϊκός 1-1 (4-2): Πρόκριση στα πέναλτι (highlights)

Ο Βόλος προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 4-2 στα πέναλτι και ενώ στην κανονική του διάρκεια το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 1-1.

Βόλος - Πανσερραϊκός 1-1 (4-2): Πρόκριση στα πέναλτι (highlights)

Ο Βόλος εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Ελλάδος αφού επικράτησε του Πανσερραϊκού με 4-2 μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Να αναφέρουμε ότι, ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση ήρθε ισόπαλος με 1-1. Σκορ με το οποίο είχε λήξει και η αναμέτρηση στις Σέρρες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Βόλου άνοιξε το σκορ με τέρμα του Βασίλη Μάντζη. Ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έληγε με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, οι φιλοξενούμενοι στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης ισοφάρισαν το παιχνίδι σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόντσι και το έστειλαν στην παράταση.

Μετά τα 30 λεπτά της παράτασης και αφού καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει, ο αγώνας οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι η οποία εξελίχτηκε ως εξής:

Το 1-0 ο Τσοκάνης για τον ΝΠΣ Βόλος

Το 1-1 ο Τριανταφύλλου για τον Πανσερραϊκό

Το 2-1 ο Τσίκα για τον ΝΠΣ Βόλος

Ο Γκαραβέλης απέκρουσε στην αριστερή του γωνία το πέναλτι του Κόντσι

Ο Τσαούσης σούταρε πάνω από τα δοκάρια

Ο Κασμερίδης το 2-2 για τον Πανσερραϊκό

Ο Τόρρες το 3-2 για τον ΝΠΣ Βόλος

Ο Γκαραβέλης έδιωξε στη δεξιά του γωνία το πέναλτι του Πολύζου

Το τελικό 4-2 στη διαδικασία, ο Λύρατζης για τον ΝΠΣ Βόλος.

Με το 4-2 λοιπόν στα πέναλτι και ήρωα τον Γκαραβέλη ο Βόλος πέρασε στους «16» της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Λύρατζης, Τσίκα, Διαμαντής, Τσαούσης, Μαξ, Μπαλογιάννης (92’ Τόρρες), Ατιγιάτ (69’ Κορέλας), Μυστακίδης (46’ Κυζιρίδης), Μουνίθ (59’ Τσοκάνης), Μάντζης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τεντζέρης, Ζέρης, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Αποστολόπουλος, Πολύζος, Ψάλτης (117’ Τριανταφύλλου), Κόντσι, Μασκανάκης (55’ Ντιαλό), Ομπόσου (69’ Παπαβασιλείου), Γεωργιάδης (77’ Μπάρδας)