ΑΕΛ - Καλαμάτα 1-0: Το εισιτήριο στη «Μαύρη Θύελλα»! (highlights)

Η ομάδα της Μεσσηνίας έμεινε «όρθια» στο AEL FC Arena και χάρη στο 3-0 του πρώτου αγώνα στην Καλαμάτα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου σε βάρος των «βυσσινί»!

ΑΕΛ - Καλαμάτα 1-0: Το εισιτήριο στη «Μαύρη Θύελλα»! (highlights)

Η ΑΕΛ πάσχισε, σκόραρε, είχε και ακυρωθέν γκολ με τον Ντάουντα, ωστόσο η μοίρα του συγκεκριμένου ζευγαριού αποδείχθηκε ότι είχε οριστεί από το πρώτο παιχνίδι στην Καλαμάτα.

Η «Μαύρη Θύελλα» άντεξε στην πίεση των «βυσσινί» και σε συνδυασμό με το υπέρ της 3-0 από το πρώτο ματς πανηγύρισε έξαλλα μια ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, παρά την ήττα της με 1-0!

Το μοναδικό γκολ του ματς πέτυχε με πέναλτι στο 48' ο Ουάρντα (χέρι του Τσιβελεκίδη εντός περιοχής), ενώ στο 87' ο Ντάουντα σκόραρε από γύρισμα του Στάνκοβιτς, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μια οριακή φάση...

Δείτε το γκολ του Ουάρντα:

Οι συνθέσεις:

ΛΑΡΙΣΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος (46’ Καρανίκας), Στάνκοβιτς, Σετσέροβιτς (72’ Μιλοσάβλιεβιτς), Κάτσε, Μπούστος, Ουάρντα, Ασούμπρε (46’ Νούνιτς), Ντάουντα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Στεφανάκος, Γκελγκέρια, Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Γιόκιτς (81’ Δήμος), Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Οσμάναγκιτς (57’ Μπάμπης), Βουκμίροβιτς (85’ Ράκιτς).