ΟΦΗ - Καβάλα 4-0: Κι όμως θρίλερ... (highlights)

Καταιγιστικός ο ΟΦΗ νίκησε με 4-0 την Καβάλα και πέρασε στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος

ΟΦΗ - Καβάλα 4-0: Κι όμως θρίλερ... (highlights)

Ο ΟΦΗ έπρεπε να ανατρέψει το 0-2 από τον πρώτο αγώνα. Κρατούσε την πρόκριση στα χέρια του αλλά η Καβάλα λίγο έλειψε να του κάνει ζημιά στο 90΄. Στην αντεπίθεση διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Ο Τσιλιανίδης ήταν αυτός που με μακρινό σουτ στο 39’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ηρακλείου. Στην επανάληψη το σκηνικό ίδιο αλλά αυτή τη φορά ο Νέιρα ήταν πιο εύστοχος από τον Σεμέδο και έδωσε σκορ πρόκρισης στην ομάδα του Ηρακλείου.

Στο 51’ με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή κρέμασε τον τερματοφύλακα της Καβάλας για το 2-0 (ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα) και τέσσερα λεπτά με εξαιρετικό πλασέ έγραψε και το 3-0 για τον ΟΦΗ.

Στο 90’ η Καβάλα είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Αρναούτογλου αλλά έσωσε ο Γουάλι και ο ΟΦΗ έφυγε στην κόντρα με τον Ντίνα βρίσκει τον Τσιλιανίδη κι εκείνος σέρβιρε στον Φιγκεϊρέδο για το 4-0!

Ο Κουμπαράκης (Θράκης) έδειξε την κίτρινη σε Γαβριηλίδη, Σακόρ

ΟΦΗ: Γουάλι, Κοροβέσης, Μπράουν, Κουτρουμπής (83’ Σακόρ), Γιαννούλης (72’ λ. τρ. Νάστος), Στάικος, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Φερέιρα (56’ Ντίνας), Φιγκεϊρέδο.

Καβάλα: Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Βόσαλικ (60’ Παπαδόπουλος Β.), Ορφανίδης (71’ Καθάριος), Μαϊδανός (57’ Αρναούτογλου), Κουτσούμπας, Χαντί.