Κύπελλο Ελλάδας: Τα Τρίκαλα πέταξαν εκτός θεσμού τον Εργοτέλη! (highlights)

Ο ΑΟΤ νίκησε τον Εργοτέλη και στο Παγκρήτιο με 1-0 και σε συνδυασμό με το υπέρ του 3-2 από το πρώτο ματς στη Θεσσαλία, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Κύπελλο Ελλάδας: Τα Τρίκαλα πέταξαν εκτός θεσμού τον Εργοτέλη! (highlights)

Ο Εργοτέλης ήθελε πάση θυσία τη νίκη στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΑΟ Τρίκαλα το απόγευμα της Τρίτης (3/12) στο Παγκρήτιο, ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλίας απέδειξε ότι το υπέρ της 3-2 του πρώτου αγώνα ήταν αξεπέραστο εμπόδιο για τους «κιτρινόμαυρους» του Ηρακλείου.

Ο ΑΟΤ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο ματς σκοράροντας μόλις στο 7' με τον Βέρτζο (από ασίστ του Ντόση) και δεν κοίταξε ποτέ πίσω.

Παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι -κυρίως στο β' ημίχρονο- οι «κυανέρυθροι» προστάτεψαν αποτελεσματικά το 0-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Βλάχου (Ανατολικής Αττικής) και με δύο νίκες μέσα-έξω πήραν δικαιότατα την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καλογεράκης, Μποτέ, Σπίριακ, Οικονόμου (68’ Κοιλιάρας), Πέιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Σταθόπουλος (46’ Κουάτενγκ), Μανουσάκης (46’ Ροβίθης).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Ζαρόπουλος, Γρηγορόπουλος, Ντοσης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πέλκας (77’ Οικονομόπουλος), Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης (64’ Πελάεθ), Άλεξιτς (82’ Λώττας), Τσίπρας.