Κύπελλο Ελλάδος: Νίκη ψυχολογίας για Παναιτωλικό, δύσκολη αποστολή για Εργοτέλη

Σήμερα (3/12) ανοίγει η αυλαία της πέμπτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με δύο πολύ δυναμικές αναμετρήσεις, αφού τα Τρίκαλα θα φιλοξενηθούν από τον Εργοτέλη στην Κρήτη και ο Ιάλυσος από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. 

Κύπελλο Ελλάδος: Νίκη ψυχολογίας για Παναιτωλικό, δύσκολη αποστολή για Εργοτέλη

Το απόγευμα της Τετάρτης (3/12) ξεκινάει η πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με δύο αναμετρήσεις οι οποίες και θα κρίνουν τις πρώτες δύο ομάδες που θα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι η ρεβάνς του Ιάλυσος - Παναιτωλικός (13:45, Cosmote Sport 1HD), με την ομάδα από το Αγρίνιο να θέλει να πάρει μια νίκη που θα την επαναφέρει αγωνιστικά και στο πρωτάθλημα, στο οποίο ακόμα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τρίποντο. θυμίζουμε πως στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ρόδο, ο Παναιτωλικός ήταν καταιγιστικός καθώς είχε πάρει την νίκη με 4-0.

Η δεύτερη αναμέτρηση είναι αυτή του Εργοτέλη με τα πρωτοπόρα στην Football League, Τρίκαλα (17:15, Cosmote Sport 2HD), σε μια ρεβάνς που θα «σπάσει» καρδιές αφού η ομάδα της Κρήτης είχε γνωρίσει την ήττα με 3-2 στο προηγούμενο παιχνίδι του ζευγαριού.