Κύπελλο: Δοκιμασία ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

Ανοίγει σήμερα η αυλαία των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με τον αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Κύπελλο:  Δοκιμασία ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

Ο κάτοχος του τίτλου ΠΑΟΚ, με νωπά ακόμη τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δοκιμάζεται στις 19.30 στη Νέα Σμύρνη από τον φιλόδοξο Πανιώνιο. Στον αγώνα πρωταθλήματος οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 2-2.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει στη διάθεσή του τους: Μπανανά, Μπραχίμι, Γκιοατά, Κότνικ, Νίλσεν, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτο, Κόρμπος, Μακρύλλο, Μασούρα, Μπαντή, Οικονομίδη, Παπαγεωργίου, Πινιώτη, Σαββίδη, Σαραμαντά, Σταυρόπουλο.

Από την άλλη πλευρά, ο Ραζβάν Λουτσέκου πήρε 19 παίκτες στην αποστολή. Είναι οι: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Ρέι, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς .

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε ότι πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα και της οδού Σοφούλη, από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Το ίδιο δύσκολη είναι αύριο η αποστολή της ΑΕΚ στη Λάρισα κόντρα στην τοπική ΑΕΛ. Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρώτων ημιτελικών του Κυπέλλου:

ΤΕΤΑΡΤΗ

19:30 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

ΠΕΜΠΤΗ

19:30 ΑΕΛ-ΑΕΚ

* Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν το διήμερο 17-19 Απριλίου
** Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαΐου.