Τρίκαλα - Εργοτέλης 3-2: Αυτογκόλ και γκολ ο Τσίπρας (highlights)

Σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι τα Τρίκαλα επικράτησαν εντός έδρας του Εργοτέλη με 3-2 και πήραν προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Τρίκαλα - Εργοτέλης 3-2: Αυτογκόλ και γκολ ο Τσίπρας (highlights)

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στο Κύπελλο Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στην έδρα των Τρικάλων. Σε έναν κακό αγωνιστικά χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης οι Θεσσαλοί πήραν τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη με 3-2.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 55' με γκολ του Ελευθεριάδη.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 67' με αυτογκόλ του Τσίπρα που είχε περάσει ως αλλαγή. Τρία λεπτά μετά οι Ηρακλιώτες έφτασαν στην ολική ανατροπή με τέρμα του Ιατρούδη, όμως στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Πελάεθ ισοφάρισε σε 2-2.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 89ο λεπτό ο Τσίπρας παίρνοντας με το καλύτερο τρόπο το αίμα του πίσω για το αυτογκόλ που είχε σημειώσει νωρίτερα.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Γρηγορόπουλος, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Ριζογιάννης (79' Τεγούσης), Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ελευθεριάδης, Λώττας (75' Πελάεθ), Σταματής (62' Τσίπρας).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καλογεράκης, Βουτσάς, Οικονόμου, Πεϊος, Μπούσης, Μπρους, Αλεξάκης (46' Ιατρούδης), Τσέλιος (79' Κατσούρι), Σταθόπουλος (46΄Γροντής), Μανουσάκης και Μπαράτα.