Κύπελλο Ελλάδος: Ιάλυσος - Παναιτωλικός 0-4: Επιτέλους νίκη για τους Αγρινιώτες (highlights)

Ο Παναιτωλικός συνέτριψε με 4-0 εκτός έδρας τον Ιάλυσο και βρίσκεται και με τα «δυο πόδια» στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κύπελλο Ελλάδος: Ιάλυσος - Παναιτωλικός 0-4: Επιτέλους νίκη για τους Αγρινιώτες (highlights)

Επιτέλους νίκη για τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες επικράτησαν εκτός έδρας του Ιάλυσου με 4-0 για τον θεσμό του Κυπέλλου και πλέον βρίσκονται και με τα «δυο πόδια» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη για την ομάδα του Μάκη Χάβου σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο αγώνας δε χωράει κριτικής αφού ο Παναιτωλικός μπήκε από την αρχή του αγώνα με το «πόδι στο γκάζι». Προηγήθηκε στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Σιέστεντ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντάλσιο πέτυχε άλλα δυο τέρματα στο 53' και στο 85', ενώ ο Χαχάρ στο 88' διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις:

Ιάλυσος (Νίκος Καραμπετάκης): Χειμωνέττος Αγγ., Τριποτσέρης (51' Σερτζίνο), Τερζίου, Χατζηδίμπας, Χειμωνέττος Κ., Γιώργου, Ρεκλείτης (46' Τζελάι), Νατσιόπουλος, Μαρτσάκης (67' Μαραγκουδάκης), Κουγιός, Πεταυράκης

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνέτ, Ντάλσιο (71' Φυτόπουλος), Παρράς, Μιμίτο (80' Ρομάν), Λιάβας, Μπαΐροβιτς, Αριγίμπι, Σανιά, Σιέστεντ, Μαρσιάλ (61' Ταχάρ), Τσιγγάρρας.