Ολυμπιακός Βόλου - Πανιώνιος 0-3: Περίπατος στο «Αλκαζάρ» (highlights)

Ακόμα μια τριάρα έπειτα από αυτής της Καλαμάτας, στην 3η ημέρα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Πανιώνιο να ξεσπά εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου.

Ολυμπιακός Βόλου - Πανιώνιος 0-3: Περίπατος στο «Αλκαζάρ» (highlights)

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ουσιαστικά από σήμερα (30/10) και ο Πανιώνιος, καθώς επιβλήθηκε με 3-0 του Ολυμπιακού Βόλου στο «Αλκαζάρ», στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την φάση της διοργάνωσης.

Τα γκολ που χάρισαν τη νίκη στους «κυανέρυθρους» σημείωσαν ο Εμμανουηλίδης στο 57ο (με πέναλτι) και στο 88ο λεπτό και ο Οικονομίδης στο 64ο λεπτό.

Μετά την εξέλιξη αυτή, αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα ο αγώνας ρεβάνς των δύο ομάδων, που θα διεξαχθεί στις αρχές Δεκεμβρίου στη Νέα Σμύρνη.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου: Μακρυωνίτης, Κόλα, Βοσνακίδης, Ρόκας, Μπουτζίκος, Γραικός, Παπαϊωάννου, Κουτσιανικούλης (66' Κλεμέντ), Δεινόπαπας (64' Πριονάς), Τζέφερσον (53' Καρακώστας), Τσίτας

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Ρέντζας (46' Παπαγεωργίου), Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης (71' Σαραμαντάς), Οικονομίδης, Κόρμπος (68' Τσιλούλης), Κιάκος, Γρίβας, Εμμανουηλίδης, Δούμτσιος.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης: