Διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του τελικού

Την έντονη δυσαρέσκεια του για τα εισιτήρια του τελικού με την ΑΕΚ εξέφρασε ο ΠΑΟΚ. 

Διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του τελικού

Η αστυνομία στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού έκανε πρόταση να δοθούν από 13.000 εισιτήρια στις δύο ομάδες, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και στους δύο δικέφαλους.

Ο ΠΑΟΚ μάλιστα, με ανακοίνωσή του εκφράζει έντονα τη δυσαρέσκειά του, επισημαίνοντας ότι ενώ δέχθηκε να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ που αποτελεί έδρα της ΑΕΚ τα 13.000 εισιτήρια που ζητά η ΕΛ.ΑΣ να δοθούν στους δύο φιναλίστ δεν είναι ικανοποιητικός αριθμός.

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στον περσινό τελικό, όταν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είχαν χαράξει και πάλι κοινό μέτωπο κατά της αστυνομίας προκειμένου ο αγώνας να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό και όχι στο Παγκρήτιο όπως είχε ζητήσει τόσο η ΕΠΟ, όσο και η ΕΛ.ΑΣ. Το αποτέλεσμα το θυμούνται όλοι, αφού ήταν η πρώτη φορά που οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν ζωντανά στην τηλεόρασή τους απίστευτο ξύλο και μαχαιρώματα.

Ο ΠΑΟΚ αφήνει αιχμές κατά της αστυνομίας για τα περσινά επεισόδια επισημαίνοντας ότι και για αυτά ευθύνεται η ΕΛΑΣ η οποία να σημειώσουμε ότι πέρυσι δεν συμφωνούσε με την επιλογή της έδρας του τελικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Αποδεχθήκαμε το ΟΑΚΑ ως την έδρα του τελικού, παρότι είναι η έδρας μιας φιναλίστ, επειδή Κυβέρνηση και ΕΠΟ επιμένουν πως είναι το μόνο γήπεδο που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια ικανού αριθμού θεατών των δυο ομάδων. Η πρόταση για 13.000 εισιτήρια δεν επιβεβαιώνει αυτή την εκτίμηση.

Απαιτούμε οι φορείς που εμπλέκονται να αποδείξουν έμπρακτα, να αναλάβουν την ευθύνη και να διοργανώσουν σωστά έναν κανονικό τελικό, με ικανό αριθμό θεατών, χωρίς επεισόδια. Αυτή είναι δική τους μέριμνα και ευθύνη, όπως φυσικά ήταν και πέρυσι, ασχέτως αν για την πλημμελή δουλειά της Αστυνομίας τιμωρήθηκε μόνο ο ΠΑΟΚ.

Είτε λοιπόν το ΟΑΚΑ είναι το μόνο ασφαλές και ο τελικός πρέπει να διεξαχθεί με το παράδειγμα του 2014 τουλάχιστον, είτε δεν είναι και κακώς μας παρουσιάζεται έτσι».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας